Cròniques 7 – 8 de gener de 2012

 
CET.10 – Aleví (2-10)

Aquest dissabte al Pavelló Municipal de Bac de Roda de Barcelona s’ha vist un dels millors partits d’aquest Aleví que juga a les mil meravelles. Segons l’entrenador (Xavi Alfaro) “com entrenador d’aquest equip, vull feicitar a tots els components de l’ equip pel treball realitzat a la pista, personalment un dels millors partits que recordo com entrenador d’aquest equip“.
L’aleví continua suman punts i una setmana més es manté a dalt de tot de la classificació.
 
Cadet – Futsal Mataró (5-2)

L’equip Cadet comença l’any amb bon peu i torna a puntuar a casa mb un bon partit, tant en el joc col.lectiu, com en la definició de cara a porteria. Amb un 5 a 2 davant el Futsal Mataró els cadets segueixen progressant dins la seva lliga.
 
C.F.S. Premià de Dalt – Juvenil (1-3)
 
Els juvenils agafen els tres primers punts de l’any a Premià de Dalt i ens mostren un millor joc i posicionament al camp que al finalitzar l’any. Sembla què la motivació s’ha millorat i han format una pinya més cohesionada a l’hora de treballar conjuntament tant en atac com en defensa.
El primer partit de l’any va tenir dues parts ben diferenciades, a la primera, els nostres jugadors no van tenir gaires oportunitats de marcar però van fer un bon joc d’equip en defensa  i van marxar al vestidor amb un 0-0. En canvi a la segona, van fer un canvi de mentalitat on a part de mantenir una bona defensa van crear moltes ocasions de gol i jugades ben estructurades. El resultat final d’ 1 a 3 dona aire i confiança per afrontar nous reptes durant aquesta temporada.
Anuncis