Cròniques 14 -15 de gener de 2012

Aleví – C.N. Caldes (8-6)
 
El Club Natació Caldes ha plantejat un partit fortament ofensiu i pressionant al Vilassar. Amb una primera part molt igualada el nostres nois han estat perfectes defensivament i amb un encert a porteria fantàstic, 3-3 a la primera i gran concentració per iniciar la segona. La segona part ha tingut dues fases, la primera ha estat tot un seguit d’alternatives de gol que qui millor profit ha tret ha estat el F. S. Vilassar per posar ràpidament la diferència al marcador amb un 5-3 i així entrar en una segona fase on s’ha posat de manifest el potencial d’aquests jugadors deixant un marcador de 8-4 a falta de cinc minuts del final. El C.N. Caldes no ha perdut en cap moment la motivació i les ganas de guanyar i en dos minuts ha sigut capaç de marcar dos gols deixant el marcador final amb un 8-6.
Arrels – Cadet (6-0)
 
Els cadets no poden amb l’Arrels de Barcelona. Resultat gruixut i enganyós donat el rendiment dels jugadors que han estat a l’alçada de la dinàmica del partit.  S’han generat moltes ocasions de gol, sense definició ni encert, i tant, en Marc García com en Roger Grau han estat especialment actius i participatius durant tot el partit. 
 
Juvenil – Mollet (6-3)

Els nostres juvenils tornen a puntuar amb un partit plé de tensió on hi van estar expulsats quatre jugadors, dos del Vilassar i dos del Mollet. Un partit més on els juvenils tenen que patir de valent per estar davant el marcador. Cal destacar a en Marc (porter) que va marcar un gol fantàstic des de mig camp.

Anuncis