Cròniques 28-29 de gener de 2012

Bar Mi Casa – Nacional 2ª Divisió (7-7)

Un empat i un punt més. Amb 25 punts a la taula i ocupant el 8è lloc de la classificació, el Futbol Sala Vilassar comença acreditant una segona volta molt millor que la primera. Els jugadors d’en Sito no deixen marge pels errors i treuen un punt  molt treballat del pavelló del Bar Mi Casa, un punt important de cara a la classificació final de la lliga i per pujar l’estat anímic dels jugadors per les baixes que aquest cap de setmana han patit. Esperem una ràpida recuperació dels lesionats.

Teià F5 – Juvenil (5-2)

 
Amb una primera part totalment dominada pel F.S.Vilassar de Mar i amb un resultat al descans de 0-2 el Teià fa un canvi d’actitud, més agressiva, més forta, de vegades amb falta de sanció per part de l’àrbitra del partit, això motiva certes jugades on treuen benefici els de casa fins aconseguir un 2-2, a manca de 6′ minuts i de lluitar molt en defensa i no tenir una definicio davant de porteria de forma encertada els juvenils de Vilassar, marca el Teià el 3-2, cosa que fa canviar de tàctica del Vilassar i començar a jugar de cinc aquest últims minuts per intentar empatar, el canvi no surt bé i els de casa finalitzen amb un 5-2.
 
Cadet – F.P.E.  Mataró (4-3)
 
Els Cadets tornen a guanyar a casa per 4-3 a una Fundació de Mataró que tenia a favor un resultat d’ 1-3 als primers minuts de la segona part. Marc García va obrir el marcador als 2’ minuts de la primera part i va tancar-lo amb el 4-3 definitiu a manca de poc temps per finalitzar el partit amb un deu metres, en tant, Pol Salomó va ser qui es va encarregar de fer pujar el marcador fins el 3-3 i Pau Barranca d’aturar un doble penal i poder donar ales als companys per buscar aquest resultat final. Remuntada guanyada a pols per tots els jugadors integrants d’aquest Cadet que cada cop juguen i defineixen millor el seu potencial.
 
Sant Joan de Vilassar – Aleví (5-13)

Bon partit de tots els components de l’ equip. Amb una primera part sentenciada al descans per un 1-5 el  F.S. Vilassar ha deixat encaminat el partit. El Sant Joan ha estat pressionant a dalt, cosa que ha donat el poder demostrar que els nostres jugadors saben sortir de pressió amb pilota controlada per tal de finalitzar a la porteria contraria amb garanties d’èxit. La propera setmana esperen la visita del primer classificat, l’Atlètic Català, oportunitat per sumar tres puntets més i col.locar-se primers en la lliga.

Prebenjamí – Sant Joan de Vilassar (3-3)

Un empat en el derbi dels més petits. Amb un Sant Joan molt ben conjuntat i pressionant, el més petits de l’Escola han estat a l’alçada i han sapigut  jugar de la millor forma a un contrari més fort. Felicitats pel resultat i a seguir trebalant.

Anuncis