Cròniques 11-12 de febrer de 2012

C. Salou F.S. – Nacional 2ª Divisió (2-5)

El Vilassar guanya a Salou i suma tres punts importantíssims. Els de Sito han estat força concentrats i encertats en aquest partit de la vintena jornada. Oliver va obrir la llauna, tot i que el Salou va empatar al minut 15’ i en Requena abans de finalitzar la primera part va deixar un marcador favorable d’ 1-2. Només iniciar-se la segona puja l’1-3, moment clau del partit, el Vilassar juga amb cap, seny i dominant al Salou que li costa trencar la primera línia defensiva d’un Vilassar molt ben posicionat al camp, fruit d’aquesta atenció constant Axel marca un fantàstic gol de vaselina, puja l’1-4 i a 3’ minuts del final el Salou ja de cinc encaixa el cinquè gol, a les acaballes del temps reglamentari  el Salou marca el definitiu 2-5.  

Juvenil – Ràpid Sta. Coloma (3-4)

El Ràpid va controlar el partit durant la primera part als de Vilassar, els locals per la seva banda, van estar defenen amb molta concentració i el resultat d’aixó un 1 a 1 al final dels primers vint minuts. La segona part va canviar la dinàmica, amb un Vilassar molt més animat i treballant les jugades d’atac sense deixar la concentració en defensa es va col.locar per davant amb un 3-2 a manca de pocs minuts del final. El Ràpid no va deixar de pensar com trencar la defensa del Vilassar i es posa de cinc, aquesta decisió li aporta un empat i fa tenir desconcertats als de Xavi Quer en defensa, una nova errada defensiva i puja el definitiu 3-4. Llàstima dels tres punts perduts ja que el partit li era molt favorable als de Vilassar.

U.F.S. Mollet – Cadet (4-0)

Novament un gran partit de l’equip cadet del Vilassar encara que el marcador no és del tot just per la feina feta a Mollet. Amb les baixes de Roger Grau per sanció i Víctor Álvarez amb grip, els cadets van tenir que fer un esforç extra per mantenir un resultat de 0-0 a la primera part, tot generant varies contres amb ocasions de gol molt clares. A la segona part el Mollet va sortir amb energies renovades i va fer el primer gol. Els jugadors de Vilassar persistien amb l’intent de no donar res per perdut, amb aquest resultat el porter local va estar encertat en dues ocasions que els de la Carol no van definir, l’esforç de la primera part i la manca de canvis van passar factura a la segona i poc a poc el Mollet va anar omplint el sac fins finalitzar amb un 4-0. 

 Aleví – Palau Solità i Plegamans (3-3) 

Partit de dos equips que lluiten pel títol i no donen per perdut cap partit fins al final del mateix. A Vilassar vam poder veure dos equips lluiten per liderar el grup 1 Aleví de Primera, tant el Palau com el Vilassar van donar tot el que tenen de bon futsal i qualsevol dels dos hagués pogut guanyar el partit. Resultat totalment just contra un Palau que segur que lluitarà per els primers llocs de la classificació fins el final de la temporada.

 
Anuncis