Cròniques 25-26 de febrer de 2012

Sporting San Vicente – Nacional 2ª Divisió (7-0)

El Futbol Sala Vilassar de Mar pateix una contundent derrota davant el segon classificat del grup. Amb un inici de partit igualat entre els dos equips, els d’Alacant poc a poc van anar fent pujar els gols al marcador, tot eliminant les possibilitats d’equilibrar la distància per part dels del Maresme. A la primera part un 4-0 que semblava donar moltes il·lusions de victòria als jugadors del San Vicente i poques esperances als del Vilassar. A la segona part la tònica va persistir i tot intent d’atac amb definició no va fructificar, Sporting va neutralitzat qualsevol esperança de gol i amb un ritme de joc i de treball col·lectiu molt encertat va seguir fent pujar gols fins al 7-0 definitiu. En les properes setmanes el primer equip comença una fase de la lliga molt important de cara a sumar els punts necesaris que el poden portar directament a la permanència, la propera contra La Unión Las Palmas a casa i la següent visiten al Manresa. 

E.F. Montcada – Juvenil (5-5)

Els juvenils s’emporten un punt molt valuós de Montcada. Partit molt emocionant fins al final on cap dels dos equips s’ha donat per vençut, de fet, el Montcada ha aconseguit l’empat en els  darrers moments. Molt bon partit dels juvenils del Vilassar donat el potent adversari d’aquest diumenge. Felicitem de nou als juvenils per mostrar les ganes que tenen de mantenir la permanència d’aquesta divisió.

Cadet – Acció Sant Martí (2-8)

El Cadet perd a casa conta l’Acció Sant Martí de Barcelona. Al primer minut de partit Jordi Delgado de l’Acció Sant Martí marca el primer gol i en Pol Salomó empata al minut 3’, varis intents d’atac per part dels dos equips proporcionen de nou a en Jordi Delgado el marcar el segon als 7’ minuts. Poc a poc i sense encert els de Vilassar progressen en el seu joc, però al minut 14’ una diana dels barcelonins fa pujar l’1-3 que deixa freds als del Maresme i cinc minuts més tard l’Acció fa el quart gol a càrrec de Daniel Sacristán. A la segona part els jugadors de la Carol comencen definint una bona acció i en Marc García fa pujar el 2-4, aquest gol sembla obrir esperances als de Vilassar, però de nou, quatre minuts més tard Jordi Delgado defineix per tercer cop i puja el 2-5, un resultat advers que no fa millorar el joc dels locals i és aprofitat pels jugadors de Barcelona per rematar el marcador. 

 Inter Esportiu Malgrat – Aleví (4-2) 

Primer partit perdut de la temporada. El Malgrat a casa seva ha estat a un alt nivell de joc, especialment en quant a la pressió feta als jugadors de  Vilassar. El joc del Malgrat ha estat impecable i els ha portat a guanyar el partit de forma merescuda. L’equip d’en Xavi Alfaro, amb baixes i jugadors mig malalts al camp han fet tot el que han pogut per contrarestar el bon joc desenvolupat pel contrari. Segons el seu entrenador: ”…a partir d’ara s’ha d’anar  partit a partit, guanyant els 3 punts amb seny, tot començant la propera setmana…” Felicitem de bon grau a tots els membres de l’equip per la temporada fantàstica que porten desenvolupant.

Benjamí – La Lió (6-6)

La confiança porta als benjamins del Vilassar a l’empat. Un bon partit, amb tensió i nervis fa perdre al final la concentració a uns benjamins ben dirigits i posicionats al camp. Aquest dissabte al Paco Martin de Vilassar vam poder gaudir d’un partit amb molts gols, tensió, nervis i repartiment de punts. Amb un equip com La Lió fent un treball a la pista espectacular, els nostres jugadors van pecar de confiança davant un partit que tenien de cara i dominat en tot moment.

Prebenjamí – Ferrer i Guàrdia (7-3)

Bon començament de la segona fase pels més menuts de l’Escola. El Vilassar ha estat superior durant tot el partit al Ferrer i Guàrdia, aquest marcador ampli no deixa cap dubte del treball en equip que comença ha tenir els fruits esperats. Moltes felicitats a tot l’equip per aquesta victòria en la primera jornada de la segona fase del Campionat Escolar.

Anuncis