Cròniques partits 17-18 de març de 2012

F.S. Manresa – Nacional 2ª Divisió (4-3)

Els de Vilassar tornen a perdre un partit a les acaballes del mateix. A Manresa els jugadors del primer equip van aguantar a un adversari incansable durant la primera part, on la seva joventut, preparació física i joc interior feia molta feina i complicava les expectatives dels de Vilassar, al “Pujolet” va finalitzar la primera part amb un escàs marcador d’1-0. A la segona, el F.S. Manresa va començar finalitzant molt bé tot allò que no havia fet durant la primera i va marcar una distància de 3-0, els de Sito van posar-se a jugar de cinc i els locals no van saber com poder aturar l’huracà estratègic que els va portar a l’empat a tres, un marcador incert fins al final el partit on els de casa van tornar a marcar deixant el marcador amb un 4-3 definitiu.

Juvenil – F.S. Ripollet (5-5) 

Els juvenils van fer un bon partit a Vilassar, malgrat l’empat al final per part dels visitants. En Xavier Sardà va marcar quatre gols com quatre sols, al minut 4′ va estrenar el marcador al Paco Martin, per tornar a marcar al 12′ i al 17′ de la primera part i deixar un resultat de 3-1. A la segona part, els visitants van fer canvis tàctics que la nostra defensa no va poder parar i van empatar a tres als 29′ minuts i superar amb un 3-4 dos minuts més tard, Erick Ardizzi amb una perfecte definició final torna a ficar l’equip dins el partit i de nou al minut 36′ Xavi Sardà adelanta als locals, amb un 5-4. Tot semblava que els tres punts es quedarien a casa, però els de Ripollet amb un final de partit fantàstic van empatar a cinc. 

Teià F-5 – Cadet (5-4)

Extraordinari partit del Cadet a la pista del segon classificat malgrat el resultat. L’enfrontament no va començar gaire bé pels nostres nois que força aviat van encaixar un 2-0,  però lluny d’abaixar els braços, van encarrilar un parell de gols que els van posar ben a prop del marcador, amb un 3-2 favorable als de casa es van deixar la pell en defensa, realitzant un esforç físic enorme durant tot el partit i amb un atac estàtic que comença a donar els seus  fruits després de mesos de treball sense que es poguessin veure resultats palpables.  
Amb el Víctor Álvarez lesionat durant el partit pel trencament d’un dit del peu, en Pol Salomó mig tocat del genoll (va acabar el partit coix per una inflamació del tendó rotulià) i Sergi Huertas sense poder jugar durant tota la segona part per una contusió al genoll  vam aconseguir empatar a quatre en una contra ben treballada, precisament, pel Pol Salomó. Només faltaven  20” segons perquè l’àrbitre xiulés el partit i de nou,  la sort no ens va voler acompanyar en l’última jugada del partit els de Teià van aconseguir el cinquè i només  va donar temps a fer la sacada de centre i xiular el final del partit. Ressaltar la notable actuació d’en Roger Grau desprès de cinc setmanes sense jugar per una injusta sanció federativa. 

Aleví – Olímpic Argentona (12-5)

L’Aleví continua sumant punts per la lluita del títol. Amb una primera part més fluixa del que ens tenen acostumats, especialment en defensa, s’acaba amb un just 4-2. A la segona hi ha un canvi d’actitud dels jugadors on fan valer el seu joc interior i en pocs minuts encaminen el partit amb un resultat favorable de 9-2. En definitiva, tres punts més que els permeten seguir lluitant per les primeres posicions. 

Benjamí – A.C.E. Riudellots (3-4)

Un partit que semblava fàcil, però la confiança torna a fer-nos passar un mal moment on els de Riudellots ens van sorprendre i el nostre joc va baixar de ritme. L’equip visitant va treballar molt bé durant tot el partit i nosaltres no vam poder acabar guanyant. Els benjamins continuen progressant en el joc individua i col·lectiu però una excessiva confiança inicial els hi fa perdre ritme durant els partit.

Prebenjamí – Santa Maria del Pi (4-4)

Un partit complicat pels prebenjamins on van perdre moltes ocasions de gol destacant al porter contrari que va ser un gran obstacle pels nostres jugadors. Segons el seu entrenador l’Edu “…Hem d’acabar d’entrenar petits detalls que faran que finalitzem millor els partits, així i tot, felicito als jugadors pel seu gran treball grupal ” Un empat molt disputat durant totes les parts del mateix on qualsevol dels dos equips podria haver guanyat.

Anuncis