Cròniques partits 31 de març de 2012

A.E. Centelles – Nacional 2ª Divisió (5-4)

Mala sort a Centelles pel primer equip. Partit molt seriós del F.S. Vilassar de Mar contra el Centelles, amb una bona pressió, un bon joc col·lectiu i finalització correcte fins el minut 10’ de la segona part que deixava veure un resultat de  0-2 a l’elèctric i una sintonia positiva de com fins aquell moment es desenvolupava el partit. Però una sèrie de circumstàncies van començar a capgirar el marcador a manca de cinc minuts per finalitzar un partit dominat pels de Vilassar de Mar. Una falta inexistent dels visitants va ser el detonant per començar una mala tarda de decisions arbitrals i errades de concentració per part dels visitants, per adobar-ho a manca de dos minuts amb un empat a quatre sancionen als visitants amb una cumulativa per un cop entre “Seco” i el porter local en tant que la pilota estava fora del camp, aquesta acció es va transformar en un doble penal que els locals no van perdonar i van aconseguir el definitiu resultat de 5-4. Un dels partits més treballats i dominats de la temporada que deixa un regust amarg als d’en Sito pel resultat final.

Juvenil – Futsal Mataró (4-1) 

Els juvenils tornen a puntuar i marxen de la zona baixa de la classificació. Un partit ensopit per part dels dos equips, on la superioritat dels locals va estar present durant  tot el partit.  Va inaugurar el marcador Eduard Font al minut 11’ i Oriol Redondo al 19’ va fer pujar el 2-0, el Futsal Mataró per la seva part i rondant el minut 20’va aconseguir el seu únic gol del partit. A la segona part, de nou Oriol Redondo va marcar el tercer dels locals al minut 26’ i Ernan Barrabino va rematar el partit al minut 37’ deixant sense cap mena d’oportunitat  als de Mataró per pensar en una remuntada.  

F.S. Ripollet – Cadet (3-2)

El Ripollet va posar les coses difícils als Cadets.  El Ripollet es va posar per davant al minut 10’ de partit i amb aquest gol va finalitzar la primera part, una primera part amb moltes indecisions de tots dos equips i amb molt poca definició de gol. A la segona va semblar moure’s millor la pilota, tant pels locals com pels de Vilassar, però el Ripollet va ser el primer en marcar al 32’, la reacció no es va fer esperar i als dos minuts  en Marc García transforma el primer del  F.S. Vilassar de Mar , un 2-1 que deixava les portes obertes a qualsevol resultat final, al minut 47’ de nou el F.S. Ripollet posa una mica més de sorra al marcador i cau el 3-1, sense deixar  de pressionar ni un moment en Roger Grau aprofita una bona definició i marca al 49’ deixant el resultat final de 3-2.

Anuncis