Cròniques partits 28-29 d’abril de 2012

Juvenil – C.F.S. Premià de Dalt (3-4) 

Els juvenils perden un partit molt important per seguir aspirant a mantenir la categoria. Ernan Barrabino als 3’ minuts i Edu Font als 7’ minuts feien pujar un 2-0 molt prometedor. Els de Premià de Dalt per la seva banda van lluitar per obrir la llauna dels locals i al minut 15’ Eduard Coma fa el primer, els de Vilassar intenten fer una bona defensa sense renunciar a l’atac, però el gol cau a favor dels visitants, un 2-2 per tancar la primera part. Només començar la segona els de casa tornen a encaixar un gol i els de Premià de Dalt es posen per davant amb un 2-3, tot treballant incansablement en defensa no poden aturar als locals i al 44’ ho aconsegueixen mitjançant Xavier Sardà que empata el partit a manca de sis minuts per finalitzar. El partit entra en la fase definitiva on qualsevol dels dos equips pot marcar, i així és, els visitants a les acaballes del partit marquen el definitiu 3-4 a càrrec d’en Pau Buisan.

Futsal Mataró – F.S. Vilassar de Mar (3-3)

Els Cadets treuen un empat de Mataró fent un partit fantàstic. Joan Barrabino va estrenar el marcador del Teresa Maria Roca al minut 10’ desprès d’una jugada plena de rebots, tot feia pensar que el joc desenvolupat fins aquell moment seria suficient per arrencar els tres punts, però sis minuts més tard arriba l’empat a càrrec d’Alexis Fernández i l’Oriol Ponsa al 22’ fa posar als de Mataró per davant. Els de Vilassar no tarden en reaccionar i un minut més tard empaten el partit amb un gol ben definit d’en Marc García, amb un 2-2 al marcador i un joc molt controlat per part del dos equips i on les definicions finals no es fan efectives, el partit entra en una fase on qualsevol pot marcar, però són els locals qui fan el tercer a càrrec d’Albert Escandell, els visitants ho intenten però els pals i les escaires ho impedien, fins que en Marc García, de nou materialitzava el tercer. Amb el 3-3 el Mataró perd un jugador per segona groga, aquesta acció dona un deu metres que els visitants no saben materialitzar, el gol final es resisteix i en Pau Barranca ajuda en les seves intervencions a mantenir l’empat. Els nois de la Carol continuen tenint aspiracions per mantenir la categoria malgrat l’empat a Mataró. 

Aleví – CET-10 (8-2)

Partit molt ben resolt per el nostre aleví de cara a guanyar la lliga. Amb una bona primera part, ben treballada i millor definida que en els últims partits, els nois d’en Xavi Alfaro han millorat molt el joc d’equip i a l’hora d’encarar porteria. En aquest partit on ja marxaven per davant a la primera amb un 5-1 favorable han deixat palès tot el seu potencial a la segona on un resultat de 8-2 final, els porta a solidificar un primer lloc a la taula molt merescut.

Anuncis