Cròniques partits 12 de maig de 2012

C.N. Caldes – Aleví  (1-6)

Bon partit de tot l’equip a Caldes,  els jugadors van sortir molt motivats ja que només feia quatre dies que els locals els van eliminar de la Copa Catalunya. Amb un recuperat Marc Cavaller autor de tres gols els d’en Xavi Alfaro van imposar el seu ritme de joc i especialment van recuperar el gol que semblava que tenien oblidat. Segons el seu entrenador…”el més important es que només ens queden dos finals per intentar aconseguir el campionat de lliga”…

A.C.E. Riudellots – Benjamí (3-2)

Partit molt lluitat i amb només un canvi. Al primer quart un resultat advers d’ 1-0 feia preveure unes bones perspectives de cara a la resta de partit. Però el segon quart la falta d’encert només va portar un gol a favor i un altre en contra, un 2-1  que al tercer quart es va igualar 2-2 i al definitiu quart el cansament físic va apareixer al mateix temps que el tercer dels locals. Felicitats nois per el bon treball fet !!!
 
Sta. Maria del Pino – Prebenjamí (3-4)
 
Els més petits van estar fluixos durant els dos primers quarts i els locals van marxar amb un resultat positiu de 3-0. Al tercer quart va canviar tota la dinàmica del partit i dejoc, les piles es van renovar i amb un 3-2 va finalitzar aquest tercer periode. Ja entrats en la part final del partit i definitiva, van marcar l’empat només començar, 3-3 i molt de temps per la remuntada, van tenir que esperar el gol però a falta de tres minuts per l’acabament van fer pujar el gol guanyador, un digne 3-4 pels de Vilassar.
Anuncis