Cròniques partits 19 de maig de 2012

Aleví – Sant Joan de Vilassar (7-2)

L’Aleví va fer aquest dissabte el seu partit de tràmit contra un molt ben posicionat Sant Joan de Vilassar. Els alevins van continuar amb la tònica habitual d’aquesta temporada, una temporada plena d’èxits, no lliure de treball, esforç i de millora durant els entrenaments setmanals. Amb una primera part de bon joc col·lectiu, amb jugades trenades i amb la defensa ben plantada no van donar moltes opcions als contraris, un contundent 6-1 no deixava cap dubte de com havia estat el partit fins aquells moments. La segona part va estar molt més regularitzada pels jugadors d’en Xavi Alfaro donant pas als jugadors que menys minuts juguen habitualment. Un 7-2 final, tres punts més i esperar el proper diumenge el desenllaç de la lliga a casa de l’Atlètic Català a Vilassar de Dalt. Des de aquestes línies fem una crida a tots els simpatitzants, amics i familiars perquè donin suport el proper diumenge a les 12,45 hores al nostre equip aleví per aconseguir el campionat de lliga 2012-13.    

Benjamí – La Roureda (7-0)

Els benjamins guanyen contra La Roureda per un ampli resultat. Els benjamins escolars  tornen a fer un partit espectacular de joc col·lectiu, la millora d’aquest equip ha estat formidable des de el començament de temporada i així ho demostren en cada partit, contra La Roureda no hi va haver color, els d’en Edu van estar impecables en tot moment i el resultat, sempre favorable i contundent va ajudar molt ha estar relaxats a l’hora de pensar, tocar la pilota i definir. Felicitats pel bon joc vist al Pavelló Paco Martin de Vilassar de Mar aquest dissabte passat. 

Prebenjamí – Hamelin (6-0 / Hamelin no presentat)
 
Els més petits han guanyat el seu grup escolar, han fet una segona fase del campionat d’alló més potent i encara què l’equip contrari no es presentes van celebrar el ser campions amb una festa que hi havia preparada per a ells. Felicitats Campions !!!.
Anuncis