Partits 6 d’octubre de 2012

Jaume Cabot entrevista al segundo entrenador del F.S. Vilassar en Ràdio Vilassar.

“Derrota sin paliativos, al minuto y medio ya íbamos por detrás en el marcador. Entramos fríos, sin concentración, en el minuto 10 ya perdíamos 4-0, el partido se nos puso muy cuesta arriba y ya no pudimos remontar. Lo intentamos con portero-jugador y trabajamos bien, pero nos faltó finalización, la pelota no entraba y fue un día nefasto”. Juan Antonio Escabias.

http://pressingsala.com/articulo?a=439

2ª Divisió Nacional B

F.S. Montcada – F.S.Vilassar de Mar: 6 – 0

El millor Montcada va eliminar de la pista als de Vilassar. Amb dos gols només començar el partit de Sergi Ruíz, el Montcada va tenir de cara el partit amb un Vilassar poc entonat durant la primera part. Els de casa van apretar de valent, fins i tot, Pol (porter del Montcada) li va parar un penal a Oliver García amb un 4-0 desfavorable pels del Maresme, cosa que va motivar molt més als jugadors de casa. A la segona, amb un 5-0, Jordi Marty va fer el definitiu 6-0, cosa que va enfonsar definitivament a un Vilassar que no va tenir recursos per superar als locals.

3ª Divisió Catalana  (pretemporada)

F.S. Vilassar de Mar – U.E. Faldes: 9 – 2

Un partit dominat absolutament pels de casa, poder no tant espectaclular com podia pensar-se al principi del mateix, però al cap i a la fi, un gran partit el viscut a Vilassar amb una millora col.lectiva molt substancial. El segon equip amb aquest resultat segueix sense perdre des de que va començar la pre-temporada. Esperem que el dia 20 (primera jornada de lliga) comenci la lliga com aquest final de pre-temporada.

Juvenil 2ª Divisió (pretemporada)

F.S. Alella – F.S. Vilassar de Mar: 3 – 4

Tot i la victòria, el juvenil no va fer un bon partit. El joc del Vilassar va ser molt individualista i els jugadors només van combinar entre ells en comptades ocasions. L’Alella es va avançar en el marcador als 12′ minuts de partit però abans de la mitja part, el Vilassar va donar la volta al marcador amb gols d’Ernan i Àlex.
La segona part va seguir amb el mateix mal partit dels dos equips i l’Alella va empatar a dos. Tot seguit, Fran, va fer dos gols que semblaven tancar el partit fins que a l’últim minut els locals van fer el definitiu 3-4.

Cadet 2ª Divisió (pretemporada)

Teià F5 – F.S. Vilassar de Mar: 1 – 3

L’equip Cadet ha estat fantàstic aquest diumenge a Teià, amb dues baixes per malaltia, ha sapigut jugar-li a tot un primera per deixar un resultat final favorable d’1-3. Els jugadors han fet un partit de força, de ganes i amb una motivació extra per superar-se, aquest equip dirà moltes coses positives durant la lliga 2012-13 que comença el dia 20 d’aquest mes.  

Anuncis